Indoor Zwaagwesteinde 5 t/m 10 November 2018!

Dit jaar alweer voor de 12e keer wordt manege “It Bytling” te Zwaagwesteinde het decor voor INDOOR ZWAAGWESTEINDE. Deze editie zal plaatsvinden van 5 t/m 10 november 2018.

Onze vorig jaar geheel nieuwe bodem zal er mede voor zorgen dat iedere ruiter het beste in zijn/haar paard naar boven kan halen! Na de succesvolle afgelopen jaren gaan we ook dit jaar ruiters en publiek weer een week vol fantastische paardensport aanbieden.

Om het concours voor een ieder toegankelijk te houden geldt de gehele week “gratis entree”! De week wordt traditioneel gestart met 3 dressuuravonden. Hierin zullen dressuurpaarden en pony’s strijden om de fantastisch prijzen die er te verdienen zijn. De dressuur wordt op woensdagavond afgesloten met een “Kür op Muziek” en een showrubriek!

In de 2e helft van de week is het de beurt aan de springpaarden. Ruiters en amazones van binnen en buiten de regio zullen weer zorgen voor mooie en spannende paardensport! Het springen wordt op zaterdag afgesloten met de spannende en altijd mooie verkleedde “SUPER PONYFINALE”. Tevens zal het altijd spannende “MASTERSPRINGEN” opnieuw veel publiek naar de gezellige manegehallen trekken.

Nieuw dit jaar is de unieke samenwerking tussen de 3 grote noordelijke concoursen, namelijk Hippos concours Appingedam, Indoor Zwaagwesteinde en Indoor Exloo. Voor de springruiters is er dit jaar daarom een extra titel te winnen: NIK, oftewel Noordelijk Indoor Kampioen! met maar liefst een prijzenpot van totaal € 3.400,- is het zeker de moeite waard om deze 3 concoursen mee te rijden!