Indoor Zwaagwesteinde 6 t/m 11 November 2017!

Dit jaar alweer voor de 11e keer wordt manege “It Bytling” te Zwaagwesteinde het decor voor INDOOR ZWAAGWESTEINDE. Deze editie zal plaatsvinden van 6 t/m 11 november 2016.

Onze vorig jaar geheel nieuwe bodem zal er mede voor zorgen dat iedere ruiter het beste in zijn/haar paard naar boven kan halen! Na de succesvolle afgelopen jaren gaan we ook dit jaar ruiters en publiek weer een week vol fantastische paardensport aanbieden.

Om het concours voor een ieder toegankelijk te houden geldt de gehele week “gratis entree”! De week wordt traditioneel gestart met 3 dressuuravonden. Hierin zullen dressuurpaarden strijden om de fantastisch prijzen die er te verdienen zijn. De dressuur wordt op woensdagavond afgesloten met een “Kür op Muziek” en een showrubriek!

In de 2e helft van de week is het de beurt aan de springpaarden. Ruiters en amazones van binnen en buiten de regio zullen weer zorgen voor mooie en spannende paardensport! Het springen wordt op zaterdag afgesloten met de spannende B-FINALE, de Bjusterbaarlike L-finale en de op vrijdag geselecteerde pony- ruiters, komen verkleed aan de start tijdens de “SUPER PONYFINALE”. Tevens zal het altijd spannende “MASTERSPRINGEN” opnieuw veel publiek naar de gezellige manegehallen trekken.

Onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek zal deze editie van Indoor Zwaagwesteinde feestelijk worden afgesloten.